Aquest passat cap de setmana va tindre lloc el Campionat d’Espanya d’hivern de Salvament i Socorrisme a Torrevella, en les categories de Juvenil, Júnior i Absolut. Allí, les xiques i xics del Club de Natació SOS Bétera van obtindre 7 medalles en diferents proves, fruit de l’esforç  de tota la temporada.
Els socorristes van acudir a la competició de Torerevella acompanyats d’alguns familiars i del seu entrenador Miguel Ángel Sinisterra. A més dels resultats positius, cal destacar l’esforç, el sacrifici i l’esperit d’equip de tots els participants en cada entrenament i cada competició.
En categoria d’Absoluts, destaca l’or de la parella formada per Aitana de la Quadra i Paula Luna en llançament de corda, que tornen de Torrevella com a Campiones d’Espanya. Altres resultats obtinguts de la categoria són el 6é lloc en llançament de corda masculí i el 7é en relleus 4 x 25m remolque maniquí.
Respecte a la categoria Júnior, les parelles formades per Jorge Camacho i Luis Vallejo, i Eva Carrasco i Amanda Moltó, van obtindre medalles d’or en Relleu de corda, la qual cosa els converteix en Campions d’Espanya.
I en juvenils, l’equip femení va obtindre la medalla de bronze en relleus 4 x 25m en remolc de maniquí, i el 5é millor temps en relleus de llançament de corda.
A nivell individual, la socorrista Lola Caballero va destacar amb una valuosa plata (Subcampiona d’Espanya) en 200m Súper socorrista, i dues medalles de bronze, en 100m socorrista i en 50m remolque de maniquí juvenil. Així mateix, va aconseguir ser 5a en 100m combinada de Salvament juvenil.
A nivell de Clubs, les integrants de l’equip juvenil femení s’han proclamat Subcampiones d’Espanya, la qual cosa indica l’alt nivell de les socorristes del Club.
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.