Aquest passat cap de setmana va tindre lloc el Campionat d’Espanya d’hivern de Salvament i Socorrisme a Torrevella, en les categories de Juvenil, Júnior i Absolut. Allí, les xiques i xics del Club de Natació SOS Bétera van obtindre 7 medalles en diferents proves, fruit de l’esforç  de tota la temporada.
Els socorristes van acudir a la competició de Torerevella acompanyats d’alguns familiars i del seu entrenador Miguel Ángel Sinisterra. A més dels resultats positius, cal destacar l’esforç, el sacrifici i l’esperit d’equip de tots els participants en cada entrenament i cada competició.
En categoria d’Absoluts, destaca l’or de la parella formada per Aitana de la Quadra i Paula Luna en llançament de corda, que tornen de Torrevella com a Campiones d’Espanya. Altres resultats obtinguts de la categoria són el 6é lloc en llançament de corda masculí i el 7é en relleus 4 x 25m remolque maniquí.
Respecte a la categoria Júnior, les parelles formades per Jorge Camacho i Luis Vallejo, i Eva Carrasco i Amanda Moltó, van obtindre medalles d’or en Relleu de corda, la qual cosa els converteix en Campions d’Espanya.
I en juvenils, l’equip femení va obtindre la medalla de bronze en relleus 4 x 25m en remolc de maniquí, i el 5é millor temps en relleus de llançament de corda.
A nivell individual, la socorrista Lola Caballero va destacar amb una valuosa plata (Subcampiona d’Espanya) en 200m Súper socorrista, i dues medalles de bronze, en 100m socorrista i en 50m remolque de maniquí juvenil. Així mateix, va aconseguir ser 5a en 100m combinada de Salvament juvenil.
A nivell de Clubs, les integrants de l’equip juvenil femení s’han proclamat Subcampiones d’Espanya, la qual cosa indica l’alt nivell de les socorristes del Club.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia