Aquest dimecres, 6 de març, el programa Unisocietat continuarà amb les seus activitats obertes per a tots els veïns i veïnes de Bétera. I és que el pròxim esdeveniment serà un Cine Forum on es visionarà la pel.lícula “Destellos de genio”. Posteriorment tindrà lloc una jornada de debat sobre aquesta pel.licula.

La jornada estarà oberta al públic en general i serà gratuïta. L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera a les 17.00 hores.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. El nombre de places és limitat, ja que sols es compta amb 50 places. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal. El projecte d’Unisocietat es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Les citades assignatures garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries:

• Primer Curs: Dret, Salut, Història, Biologia.

• Segon Curs: Sociologia, Llengua i literatura, Economia, Psicologia.

• Tercer Curs: Música, Geografia, Física, Patrimoni Històric Valencià

Imprimir article
Comenta aquesta notícia