(EFE) L’ONCE dedicarà el seu cupó del dilluns, 18 de març, al Centenari del València CF amb la venda de cinc milions i mig de cupons per tota Espanya per a celebrar aquesta efemèride d’un dels clubs històrics de la lliga espanyola.

El cupó va ser presentat a la Ciutat Esportiva del València CF per l’entrenador de l’equip, Marcelino García Toral, i la Subdelegada Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Belén Boronat Rios.
El cupó del centenari del València CF se sortejarà just el dia anterior al dia gran de les Falles de València enarborant i unint l’escut de l’equip, la discapacitat i la celebració d’una festa reconeguda per tots.
Els venedors de l’ONCE compta amb aquest cupó des de diumenge passat, 3 de març, quan el València va jugar amb l’Athletic de Bilbao. La culminació arribarà el pròxim 17 de març, just en el partit davant el Getafe, en l’estadi de Mestalla, on es realitzarà el servei d’honor i un homenatge al club amb un emotiu acte.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia