Queden tan sols dos dies perquè l’Associació Pro-Casa de la Dona de Bétera presente el mural que està dissenyant en commemoració del Dia Internacional de la Dona (8 de març) i aquest ja va agafant forma, tal com es mostra a les imatges. Es tracta del primer mural per la igualtat que té per nom ‘8M si dol no és amor’. Aquest és un mural feminista col·lectiu, que s’està dibuixant a l’Avinguda de la Diputació, a un dels murs exteriors del Poliesportiu Municipal de la localitat.

El passat dissabte, 2 de març, va començar a pintar-se i aquest pròxim dissabte, 9 de març, es rematarà i presentarà a totes les veïnes i veïns que vulguen assistir a la seua presentació oficial. L’entitat convida a totes i tots a la presentació del citat mural, que serà a les 10.00 hores.

Són diversos els participants i col·laboradors en aquesta iniciativa. Belén Ballesteros és la dissenyadora que participa en aquest mural, acompanyada de Conxa Romero de l’Institut d’Educació Secundaria Les Alfàbegues, qui també està al càrrec del dibuix. Alumnes d’aquest institut i les mateixes dones de l’Associació Pro-Casa de la Dona també estan col·laborant amb la pintada del Mural.

A més a més, l’Ajuntament de Bétera ha sigut l’encarregat de cedir aquest mur a l’Associació per a tal fi i, des de la regidoria municipal de Dona i Igualtat també s’ha donat suport a aquesta actuació, la qual s’emmarca dins el programa que des del departament s’ha preparat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Altres activitats per a celebrar el Dia Internacional de la Dona

D’altra banda, cal recordar que al llarg de la setmana s’estan realitzant diverses activitats dins la setmana de la dona. Així, hui dijous, 07 de març, la programació és la següent:

  • 9.00 hores. EXCURSIÓ A SIMAT DE LA VALLDIGNA. Visita guiada al Monestir de la Valldigna i el municipi. Tornada a Bétera al voltant de les 14.00 hores. Inscripcions a Casa Nebot. Places limitades.
  • 19.00 hores. BERENAR-SOPAR. Per a celebrar el Dia Internacional de les Dones, un espai de reunió que finalitzarà amb un berenar-sopar a les 19.00 hores al Restaurant Poliesportiu de Bétera. Es farà entrega d’un detall cortesia de l’àrea de la Dona. També es realitzarà l’entrega dels VI Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2018 de Bétera, a més de fer una lectura i manifest a favor de les dones. Tindrem la participació de Vanesa Muela amb uns cants de Música Tradicional Ibèrica concert d’arrel. Tiquets a Casa Nebot. Places limitades.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia