Aquest passat dimecres, 06 de març, es va cremar la primera falla a Bétera. Doncs, l’Hospital Psiquiàtric de Bétera va celebrar la tradicional festa fallera organitzada pels residents, familiars, treballadors i personal directiu del centre.

Aquest acte, celebrat al centre hospitalari, va comptar amb la presència de les Falleres Majors de Bétera, Omayra Calvo i Carla Gelde, la seua Cort d’Honor, representants de la Junta Local Fallera de Bétera i el Tinent d’Alcalde, Enric Álvarez. Així mateix, un any més, també va voler estar present la Diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer. Les regidores Cristina Ballesteros i Maite Bes també van acudir a la cita.

Durant la jornada, la pólvora, la música, el foc i els balls, van ser dels principals protagonistes. A més, una vegada realitzada la recepció es va plantar un arbre al Jardí Sensorial que estan elaborant al costat de l’Escola de Capatassos de Catarroja i, posteriorment, va ser el torn per a la cremà de la falla del centre.

Actes fallers

D’altra banda, els actes fallers ja comencen a ser quasi diaris per a les Falleres Majors del municipi. I és que cal mencionar que, el dimarts, les Falleres Majors de Bétera Carla i Omayra, van tindre l’honor de representar al món faller de la localitat al balcó de l’Ajuntament de València per a disfrutar de la ‘mascletà‘ de la ciutat.

Així mateix, el pròxim dissabte, 09 de març, es portarà a terme la ‘Crida’ a Bétera. A les 18.15 hores, les Falleres Majors de Bétera, acompanyades de les seues Corts d’Honor i la Junta Local Fallera, rebran en l’Ajuntament de la població als màxims representants de les distintes comissions els quals deixaran constancia del seu regnat, signant al llibre d’honor de la població. Posteriorment, a les 20.00 hores, es durà a cap la ‘Crida’ de les Falleres Majors de Bétera a Casa Nebot, anunciant l’arribada de les Falles 2019. Per a tancar la jornada fallera, com ja ve sent tradició, la carpa de la Falla Gran Via de l’Est, promoguda per Junta Local Fallera, acollirà una Disc Mòbil, al voltant de les 00.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia