Ahir dijous, 7 de març, Bétera va celebrar el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats. El dia començava amb una excursió a Simat de la Vallgdina, consistent en una visita guiada al Monestir de la Valldigna i al citat municipi. Per a celebrar el Dia Internacional de les Dones, es va congregar un espai de reunió que va finalitzar amb un berenar-sopar al Restaurant Poliesportiu de Bétera.

Allí, van participar un bon nombre de veïnes del municipi i representants de les diverses entitats en defensa dels drets de les dones. El Món de la política tampoc va faltar a aquesta cita, per donar suport a una celebració tan important com aquesta.

Al principi de la vesprada, la regidora municipal de Dona i Igualtat de Bétera, Maite Bes i Pià, va ser l’encarregada d’obrir l’acte oferint unes paraules d’igualtat a les allí presents. Així mateix, va convidar a totes elles a sumar-se a la lectura del manifest d’aquest migdia a les portes de l’Ajuntament, així com a la manifestació de València. Per a l’ocasió, un autobús eixirà de l’esplanada de l’Albereda a les 17.00 hores.

Posteriorment, va intervindre la Presidenta de l’Associació Pro-Casa de la Dona, Rita Teixidoo, acompanyada de la secretaria de l’entitat. Després, va ser el torn de la Presidenta de Dones Progressistes de Bétera, Marisa Verdú i la presidenta de l’Associació Amas de Casa Tyrius, Amparo Sancho. El tinent d’alcalde, Enric Álvarez, també va oferir unes paraules donant suport a les reivindicacions.

Durant l’acte, es va fer també entrega dels sisé Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2018 de la localitat.

Aquest premi el reben les dones que l’any passat obriren un negoci a la localitat i continua en marxa. Per tancar l’acte, es va comptar amb la participació de Vanesa Muela amb uns cants Música Tradicional Ibèrica concert d’arrel.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia