Ahir dijous, 7 de març, Bétera va celebrar el Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats. El dia començava amb una excursió a Simat de la Vallgdina, consistent en una visita guiada al Monestir de la Valldigna i al citat municipi. Per a celebrar el Dia Internacional de les Dones, es va congregar un espai de reunió que va finalitzar amb un berenar-sopar al Restaurant Poliesportiu de Bétera.

Allí, van participar un bon nombre de veïnes del municipi i representants de les diverses entitats en defensa dels drets de les dones. El Món de la política tampoc va faltar a aquesta cita, per donar suport a una celebració tan important com aquesta.

Al principi de la vesprada, la regidora municipal de Dona i Igualtat de Bétera, Maite Bes i Pià, va ser l’encarregada d’obrir l’acte oferint unes paraules d’igualtat a les allí presents. Així mateix, va convidar a totes elles a sumar-se a la lectura del manifest d’aquest migdia a les portes de l’Ajuntament, així com a la manifestació de València. Per a l’ocasió, un autobús eixirà de l’esplanada de l’Albereda a les 17.00 hores.

Posteriorment, va intervindre la Presidenta de l’Associació Pro-Casa de la Dona, Rita Teixidoo, acompanyada de la secretaria de l’entitat. Després, va ser el torn de la Presidenta de Dones Progressistes de Bétera, Marisa Verdú i la presidenta de l’Associació Amas de Casa Tyrius, Amparo Sancho. El tinent d’alcalde, Enric Álvarez, també va oferir unes paraules donant suport a les reivindicacions.

Durant l’acte, es va fer també entrega dels sisé Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2018 de la localitat.

Aquest premi el reben les dones que l’any passat obriren un negoci a la localitat i continua en marxa. Per tancar l’acte, es va comptar amb la participació de Vanesa Muela amb uns cants Música Tradicional Ibèrica concert d’arrel.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.