Les Falleres Majors de Bétera, Omayra Calvo i Zaballos i Carla Gelde i Granell donaran la benvinguda demà dissabte, 09 a de febrer, a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de les Falles. Aquestes, estaran acompanyades per les seues Corts d’Honor (Mª José Granell i Baena, Ámbar Edo i Muela, Ana Sáez i Amado, Carla López i Capella, Valeria Ramírez i Garín i Andrea Martínez i Moreno).

A les 18.15 hores, les Falleres Majors de Bétera, les seues Corts d’Honor i la Junta Local Fallera, rebran en l’Ajuntament de la població als màxims representants de les distintes comissions els quals deixaran constancia del seu regnat, signant al llibre d’honor de la població. Posteriorment, a les 20.00 hores, es durà a cap la ‘Crida’ de les Falleres Majors de Bétera a Casa Nebot, anunciant l’arribada de les Falles 2019.

Les comissions falleres es reuniran a l’emblemàtic edifici de Casa Nebot per fer ‘Crida’ al món faller. En primer lloc, les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant aquests dies.

Per finalitzar aquesta jornada fallera tan important per a les festes josefines, la carpa de la Falla Gran Via de l’Est acollirà una Disc Mòbil, al voltant de les 00.00 hores. L’acte està promogut per Junta Local Fallera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia