Un diumenge més, la regidora municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha preparat una activitat d’oci per a disfrutar l’últim dia del cap de setmana en família. Aquest esdeveniment va en especial dirigit als més menuts de la casa. D’aquesta manera, aquest 10 de març, les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot acolliran un espectacle de contacontes amb el nom  de ‘Caixes i comptes‘ (cajas y cuentas), a càrrec de l’agrupació ‘A la lluna, art i entorn’

Es tracta d’un espectacle de contes teatralitzats ple de forats, per on es colen els ous d’una cocodrila, els que no han eixit de l’ou, els que només compten comptes i els que només conten contes.

“A la Lluna” et recomana colar-te pels forats de l’humor i els contes plens de línies per a xiquets i entrelíneas per a xiquets grans, i gaudir en família.

A través de tres senzilles històries, “A la Lluna” acosta als més xicotets, grans valors com l’amistat, la solidaritat, la cooperació o el respecte. D’una manera molt pròxima i participativa, els xiquets s’integren en el contacontes, convertint-se també en artistes d’aquest.

Les intèrprets són Layla Najib i Beatriz Baquero.

L’activitat es portarà a terme al voltant de les 12.00 hores. L’entrada és lliure i gratuïta per a totes i tots.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia