La Mancomunitat Camp de Túria ha tornat a convocar el premi de microrelats TecnOk. Es tracta de la  la 5a edició d’aquest concurs.

La finalitat d’aquesta iniciativa és promoure el bon ús de les tecnologies i fomentar al mateix temps la creativitat i l’ús de la llengua escrita com a manera d’expressió i promoció de l’esperit crític.

Aquest concurs va dirigit a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria. El premi per als tres relats guanyadors és un Ipad en el cas del primer seleccionat, un Ebook per al segon i un smartwatch per al tercer.

El termini per a presentar els microrelats finalitza aquest divendres, 15 de març, a les 00:00 hores. Les bases del concurs es poden descarregar en el següent enllaç: bases completes microrelats TecnOk.

Cada autor/a podrà presentar un microrelat original i inèdit. Els textos podran estar escrits en castellà o en valencià.
S’entendrà per microrelat un text que no supere les 125 paraules. El títol no s’inclourà a l’hora de comptabilitzar això anterior.

La temàtica es basarà en una narració lliure sobre el bon ús de les noves
tecnologies. Només s’acceptaran aquelles obres que siguen remeses per correu electrònic i que siguen redactades en un document format Word. Les obres s’enviaran al correu electrònic: tecnok@mancomunitatcampdeturia.es i en el camp “assumpte” s’haurà d’indicar “microrelat2019”, des del 14 de gener de 2019.

Juntament amb el text, hauran de figurar les dades personals de l’autor/a (nom i cognoms, adreça, municipi de residència, data de naixement, centre on estudia, curs, nom del professor/al fet que actuarà de coordinador i el telèfon de contacte).

El jurat estarà format per la Secretària Interventora de la Mancomunitat Camp del Túria, tècnics de la UPCCA de la citada entitat i professorat dels IES de la comarca del Camp del Túria.

Els premis es lliuraran en un acte públic a concretar la data des de la Mancomunitat Camp de Túria, la qual es compromet a realitzar la difusió d’aquesta.

L’import del premi correspon als drets d’autor dels relats publicats. La participació en aquest concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases, inclosa l’autorització de pare/mare/tutor legal, per a fer públic el nom dels guanyadors, a través de premsa o altres mitjans de difusió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia