Aquesta vesprada tindrà lloc la cloenda dels actes que s’han celebrat amb motiu de la Setmana Sociocultural de la Dona, per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, el qual va tindre lloc el passat divendres 8 de març.

L’última de les activitats serà la presentació del llibre “Lesbianas, así somos” de Kika Fumero. L’esdeveniment es portarà a terme al Saló de Plens del Castell de Bétera, a partir de les 18.30 hores. Aquest acte comptarà amb la presència de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat Isabel García Sánchez.

Lesbianas, así somos” és una radiografia de les dones lesbianes reals, abordant qüestions de la seua esfera personal i professional.

Exposa els resultats de l’estudi amb més respostes de lesbianes hispanoparlants realitzat fins hui, enriquits amb les pròpies experiències i investigacions de les seues autores, Marta Fdez. Herraiz i Kika Fumero, lesbianes visibles i pioneres en els seus camps. Es tracta d’un text imprescindible per a qualsevol persona que vulga acostar-se o aprofundir sobre el passat, present i futur de les dones que estimen a altres dones.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia