El Col·legi Marni, (fundador Sr. José Luis Marín i  directora, Ana Marín), amb 56 anys en el món educatiu valencià, té un gran compromís per les tradicions valencianes. En concret des de fa més de 50 anys celebra la seua Cavalcada Fallera i després d’ella la Cremà de la seua falla. En aquest últim acte de la setmana fallera participen les seues 1.400 alumnes i totes les famílies del col·legi, a més de convidar a tots els veïns del Barri Orriols a gaudir d’una vesprada tan tradicional per a aquest centre.

Enguany l’Ajuntament de València els ha negat la possibilitat de realitzar la Cavalcada Fallera, encara que la policia dona el vistiplau a la seua celebració, ja que la mateixa transcorre per carrers que estan tallades al trànsit pels monuments fallers del barri.

Per això, des del Col·legi Marni es convoca una manifestació a favor de les tradicions valencianes de cadascun dels barris de valència, anima a tots els veïns a participar i unir forces perquè es mantinguen els costums valencians.

Comunicat col·legi Marni
Imprimir article
Comenta aquesta notícia