La Diputació de València celebra aquest dimarts, 12 de març, la seua tradicional recepció fallera al costat de les comissions de la ciutat i les seues comarques. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, rebrà a les 11.00 hores al pati del Palau de la Batlia a la Fallera Major de València, Marina Civera, que signarà en el Llibre d’Honor de la institució. A aquesta cita no hi faltarà la Junta Local Fallera de Bétera, amb les seues Falleres Majors i Corts d’Honor.

A partir de les 11.30 hores, el president rebrà a les juntes falleres locals, acompanyat per la vicepresidenta,  Josep Amigó, i les diputades i diputats de la corporació.

Des de les 10.30 hores, les falleres i fallers podran recollir en la Plaça Manises els cartells i xapes que la Diputació difon enguany per a la festa, amb el lema ‘Conviure, viure, riure’.

A continuació, podran visitar la seu central de la corporació, on actualment s’exposen les mostres ‘Tresors de la Diputació’, amb obres de Sorolla, Miró, Kandinsky i Equipo Crónica, entre altres, i ‘Les comarques valencianes i la seua indumentària’. Es tracta d’un recorregut per l’origen dels vestits que actualment veiem en els festejos fallers i que compta amb la col·lecció de Victoria Liceras.

En definitiva, serà una jornada de convivència, lúdic-cultural per al Món faller, la qual ja s’ha convertit en una cita anual ineludible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia