Ahir a la vesprada, tenia lloc la cloenda dels actes que s’han celebrat amb motiu de la Setmana Sociocultural de la Dona, per a celebrar el Dia Internacional de la Dona. D’aquesta manera, al voltant de les 18.30 hores, es portava a terme la presentació del llibre “Lesbianas, así somos” de Kika Fumero.

El Saló de Plens del Castell de Bétera, acollia aquest esdeveniment, comptant amb la presència de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat Isabel García Sánchez. A l’acte també van acudir autoritats municipals i representants del Món feminista local.

La regidora de Dona i Igualtat de la localitat, Maite Bés, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a la presentació.

Lesbianas, así somos” és una radiografia de les dones lesbianes reals, abordant qüestions de la seua esfera personal i professional.

Aquest exemplar exposa així els resultats de l’estudi amb més respostes de lesbianes hispanoparlants realitzat fins hui, enriquits amb les pròpies experiències i investigacions de les seues autores, Marta Fdez. Herraiz i Kika Fumero, lesbianes visibles i pioneres en els seus camps. Es tracta d’un text imprescindible per a qualsevol persona que vulga acostar-se o aprofundir sobre el passat, present i futur de les dones que estimen a altres dones.

Al finalitzar la presentació, Maite Bes va fer entrega d’una placa commemorativa a Isabel García Sánchez i a Kika Fumero.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia