Les Falleres Majors de Bétera, Carla Gelde i Omayra Calvo, van acudir aquest dimarts, 12 de març, a la recepció de la Diputació de València a totes les Falleres Majors de la provincia de Valencia. A més, van recollir el cartell de les Falles 2019 amb el lema “conviure, viure, riure

La recepció a les comissions de la ciutat i les comarques, obria així la setmana gran de les Falles. Centenars de falleres i fallers es van donar cita en la Plaça Manises per a compartir aquesta jornada en què la corporació provincial els anima a riure, viure i conviure en aquests dies festius.

Totes les comissions de València i els municipis de la província estaven convidades a aquesta tradicional recepció, que en aquesta ocasió va tindre com a principal novetat la visita a les dues exposicions amb les quals la corporació obri les seues portes als ciutadans. D’aquesta manera, les falleres i fallers van gaudir amb les peces de la col·lecció de Victoria Liceras, que mostren l’origen de la indumentària tradicional valenciana, i amb els tresors artístics de la Diputació, amb obres de Sorolla, Kandinsky, Miró i Equipo Crónica, entre altres.

D’altra banda, el president de la Diputació, Toni Gaspar, rebia al pati de la Batlia a la fallera major de València, Marina Civera, acompanyat per la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, i els portaveus dels diferents grups representats en la institució. Pablo Seguí, Xavi Rius, Rosa Pérez Garijo, Mª Carmen Contelles i Mamen Peris compartien també la matinal fallera de la Diputació amb les juntes locals, que anaven desfilant pel Palau de la Batlia abans de continuar la seua visita al Palau de la Scala i les exposicions sobre art i indumentària valenciana.

En aquesta ocasió, les comissions que van participar en la recepció fallera de la Diputació van ser obsequiades, a més de l’ajuda que rep cadascuna de la corporació, amb cartelleria i xapes vinculades al lema d’enguany: ‘conviure, viure, riure’. Sandra Figuerola va ser l’encarregada del disseny d’aquesta imatge, protagonitzada per la dona i el color.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia