Cea Bétera va continuar amb competicions aquest passat cap de setmana i continua amb la temporada de duatlo amb la boníssima notícia del tercer lloc aconseguit per Miguel Lorente a Ontinyent i amb la tercera plaça per equips amb l’ajuda de Toni Font i Rafa Vicò.

 

CEA Bétera compta amb uns 18 o 19 anys d’existència, aproximadament. A més, vinculat específicament al triatló porta treballant els 10 últims anys.

 

En l’àmbit escolar, des de multiesport a cadet, tenen un ampli horari de dilluns a divendres a partir de les 17.50 hores fins a les 20.30 hores. En adults a partir de les 20.30 a 21.30 hores (dimarts i dijous carrera a peu) i dilluns, dimecres i divendres de 21.30 a 22.30 hores. Dissabte al matí hi ha bicicleta i natació i a la vesprada des de la Regidoria d’Esports els ha brindat l’oportunitat de poder nadar a la piscina coberta.

El Club del CEA Bétera és des dels seus inicis un club dinamitzador de moltes activitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia