(EFE) Un ampli operatiu de la Guàrdia Civil cerca a dos xiquets, un de pocs mesos i un altre de tres anys, desapareguts en la localitat de Godella.

Tant el pare com la mare estan actualment prestant declaració sobre el succeït en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada (València).

La cerca dels dos menors desapareguts abasta “tot el terme municipal”, segons ha informat l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

“Hi ha helicòpters, protecció civil, patrulles amb gossos, tots els mitjans disponibles” estan mobilitzats, ha indicat Sanchis, qui ha agregat que de moment no disposa de més informació sobre aquest cas.

Sanchis ha indicat que no coneixia als pares dels menors. L’alcaldessa de Godella ha explicat que està esperant que li faciliten informació des dels mitjans policials per a poder fer un comunicat, però de moment no sabem “cap cosa”.

Segons es desprén de l’última hora, una baralla entre els pares va precedir a la desaparició dels citats dos xiquets.
A conseqüència d’aquesta baralla la dona va abandonar el domicili familiar i, pel que sembla, l’home es va quedar amb els xiquets, encara que de moment es desconeix què ha pogut ocórrer després.

Pel que sembla, va ser un veí de la localitat qui va posar en alerta a les forces de seguretat després de ser testimoni de l’altercat.

Inicialment, es va donar per desapareguda a la mare i als dos fills, però la Guàrdia Civil va localitzar en una zona pròxima a l’habitatge a la dona amb vida -no s’ha informat sobre el seu estat- amb la intervenció de diverses patrulles amb gossos.

A conseqüència d’aquesta baralla, la dona va abandonar el domicili familiar i l’home es va quedar amb els xiquets, encara que de moment es desconeix què ha pogut ocórrer després.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia