Prop de 50 persones desocupades de la Comarca de el Camp de Túria han iniciat aquest 2019 el Pla d’Ocupabilitat que la Mancomunitat Camp de Túria, ha posat en marxa en el marc de l’Acord Territorial d’Ocupació ‘Xarxes per a l’Ocupació’.

Aquesta actuació ofereix la possibilitat a aturats i aturades de la comarca d’assistir a una sèrie de jornades i tallers per a millorar les seues oportunitats a l’hora de trobar ocupació, a través del coaching, l’orientació i donant a conéixer eines digitals. L’objectiu és que els aturats reforcen les competències i aptituds que els ajudaran l’hora de trobar un lloc de treball.

Durant sessions de dues hores, grups reduïts de fins a 15 persones treballen diferents àrees. Els grups estan coordinats per una orientadora i a més compten amb el suport de tècniques de coaching i formació amb les quals treballen diferents aspectes que abasten el projecte personal, oportunitats de treball, preparació de l’entrevista i el domini de les eines digitals necessàries per a la cerca d’ocupació.

Durant el 2018, més de 180 persones van realitzar els plans d’ocupabilitat de la Mancomunitat.

Així mateix, la Mancomunitat Camp de Túria té en marxa un Portal d’Ocupació al qual s’accedeix des del lloc web d’aquesta institució (www.mancomunitatcampdeturia.es). En ell, es posa en contacte a aturats de la comarca amb empreses que busquen cobrir les seues vacants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia