El Coordinador d’EUPV Bétera, Luis Enrique Poveda i la Secretària General de Podemos Bétera Dt.. Rita Teixidó, van anunciar aquest passat dijous a la vesprada que ambdós formacions concorreran juntes a les eleccions municipals de maig, amb la denominació Unides Podem – Esquerra Unida.

Amb motiu de concórrer en coalició electoral a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig en el municipi de Bétera, totes dues formacions polítiques van acordar el següent :

 1. Denominació: Unides Podem – Esquerra Unida.
 2. Llocs per a la llista Municipal: els nombres imparells els proposa PODEM i els nombres parells seran proposats per EUPV.
 3. Llocs del Grup Municipal: Portaveu: PODEM /Suplent: ESQUERRA UNIDA.ç
 4. Recursos econòmics: Despeses campanya: 50% *PODEM – 50% EUPV i subvenció grup municipal i assessors, 50% *PODEM – 50% EUPV.
 5. Òrgans comuns:
  -Direcció de la coalició: 60% *PODEM, 40% EUPV.
  -Direcció de campanya: Dues persones de *PODEM i dues d’EUPV
 6. Funcionament:
  -Les iniciatives i propostes locals s’ajustaran al marc del programa electoral. En cas de tractar-se d’alguna iniciativa que no estiga contemplada dins del programa electoral, serà la direcció de la coalició qui supervise aquestes iniciatives.
  -Es garantirà la representació de totes dues formacions en reunions, fòrums etc.            -Durant la legislatura ambdós formacions podran presentar les Mocions municipals que consideren, havent de ser assumides pel portaveu per a la seua posterior presentació davant el ple municipal prèvia acceptació de la direcció de la coalició municipal.              -Tot el no regulat dins d’aquest apartat, es derivarà a la direcció de la coalició municipal.
Comunicat emés por Unides Podem – Esquerra Unida
Imprimir article
Comenta aquesta notícia