Al voltant de les 17.00 hores d’aquest dissabte, 16 de març, les cinc comissions falleres de Bétera es reunien a la glorieta del municipi per a partir en cercavila cap a les portes de l’edifici de la Casa de Cultura i allí assistir a l’entrega de premis dels monuments fallers.

L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, hi ha sigut l’encarregada de mencionar els premis, acompanyada de diverses autoritats municipals, representants de Junta Local Fallera, les Falleres Majors del municipi i les seues corts d’honor.

Un bon nombre de falleres i fallers, així com veïnes i veïns de Bétera es congregaven també a aquestes instal·lacions per a saber el veredicte final.

En secció infantil, el premi al Ninot Indultat a votació popular ha recaigut en la Falla la Barraca, el premi Ingeni i Gràcia en la Falla Gran Via de l’Est, el Ninot Indultat Infantil a càrrec del jurat per a la Falla l’Albereda, el 5é premi per a la Falla l’Albereda, el 4t premi per a la Falla Carraixet, el tercer premi per a la Falla La Barraca, el segon premi per a la Falla Gran Via del Sur i el primer premi per a la Falla Gran Via de l’Est.

D’altra banda, quant al monument gran, el premi al Ninot Indultat a votació popular ha recaigut en la Falla Gran via del Sur, el premi Ingeni i Gràcia en la Falla Gran Via de l’Est, el Ninot indultat a votació del jurat per a la Falla Gran Via del Sur, el premi a la millor crítica local en la Falla la Barraca (primer any d’aquest premi), el 5é premi per a la Falla l’Albereda, el 4t premi per a la Falla Carraixet, el 3r premi per a la Falla La Barraca, el 2n premi per a la Falla Gran Via de l’Est i el primer premi per a la Falla Gran Via del Sur.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia