Un any més, el segon dia de Falles a Bétera ha sigut la jornada on la cavalcada fallera de disfresses hi ha sigut la protagonista. Les cinc comissions del municipi i les Falleres Majors de la localitat i les seues corts d’honor s’han reunit en la Glorieta, a les 17.00 hores, per a anar en cavalcada pel poble. Les disfresses i el confeti han omplit les vies de la localitat de llum i color.

La Falla Gran Via de l’Est encapçalava la desfilada vestits de ‘elfos‘, en honor al Dia de Sant Patrici (patró dels irlandesos) que és hui. Després hem pogut veure a la Falla Gran Via del Sur, on la temàtica marina hi ha sigut l’escollida per a l’ocasió (polps, Neptú, sirenes, mariners, bussejadors…). La Falla La Barraca ha preferit fer menció al Sant Fermí, amb bou inclòs.

Mèxic i tot el que envolta a la cultura mexicana com són les seues famoses pintoresques calaveres, ha sigut el tema de la Falla l’Albereda. Finalment, la Falla Carraixet s’ha convertit en Blanca neus i els seus nanets.

D’altra banda, les Falleres Majors del poble i les seues corts, han preferit la temàtica tribal. Ací teniu una fotogaleria d’imatges de la cavalcada fallera 2019.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia