(EFE) El titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Paterna ha decretat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per a la mare dels dos xiquets trobats morts dijous passat a Godella com a sospitosa d’aquest crim.

El jutge s’ha desplaçat a un centre hospitalari de Llíria per a prendre declaració a la detinguda i ha dictat després l’ordre d’empresonament, segons informa el Tribunal Superior de Justícia valencià, que afig que la detinguda està investigada per dos delictes d’assassinat i la causa segueix sota secret de sumari.

Segons fonts pròximes a la investigació i a l’espera que l’autòpsia determine les causes de la mort, els cadàvers dels dos menors presentaven colps al cap.

Les mateixes fonts han assenyalat que pel que sembla la dona pateix desequilibris mentals i tenia al·lucinacions, i el dia de la defunció dels xiquets va tindre un brot psicòtic.

La dona va ser traslladada aquest divendres a l’hospital de Llíria per a ser sotmesa a un examen d’especialistes que determinara si estava en condicions mentals de prestar declaració, sense perjudici que en un futur i en cas que se sol·licite per l’autoritat judicial, puga ser sotmesa a noves proves, per part de mèdics forenses, amb la finalitat de valorar la seua imputabilitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia