Segons hem pogut saber a través del CEA Bétera. Triatló, aquest club ha aconseguit convertir-se en subcampions d’Espanya en relleus mixtos.

L’equip format per Josep G. Sarriá i Noelia JuanPablo Cano i Sandra Piera han quedat segons al campionat d’Espanya de duatló en relleus mixt. Aquest campionat es va portar a terme a Punta Umbría (Huelva).

El Campionat d’Espanya de Duatló per Clubs i Relleus Mixtos, a ser la primera gran cita festiva i de competició per als clubs adscrits a la Federació Espanyola de Triatló. Aquesta localitat de Huelva va viure tot l’ambient propi de l’esdeveniment i la presència de centenars d’esportistes procedents de tot el país que representaren als seus equips en el nacional de clubs del passat dissabte, 16 de març, i el campionat de relleus mixtos del diumenge 17 de març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia