El període de participació pública a l’efecte de la intervenció ambiental de l’ampliació de la depuradora (EDAR) de Bétera ja està oberta. Així s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Aquesta actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

El gerent de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana va dictar el passat 15 de març la resolució d’informació pública, per la qual s’inicia el període de participació pública, a l’efecte de la intervenció ambiental, del projecte de les obres d’ampliació de l’EDAR de Bétera (València); del seu informe d’impacte ambiental; de l’informe relatiu a l’accessibilitat, sistemes de prevenció d’incendis i seguretat i salut: i de la documentació relativa a l’autorització d’abocament de les aigües residuals a domini públic hidràulic.

El termini és de 45 dies hàbils comptats des de l’endemà de la data de publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat
Valenciana (15 de març).

Durant aquest termini la documentació es trobarà a disposició per a la seua consulta en les dependències de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (carrer Álvaro de Bazán, número 10, entresòl. València).

Així mateix, es podrà consultar la documentació a través de la pàgina web http://www.epsar.gva.es/.

Els interessats hauran d’accedir al menú de: Plans de participació pública. Projectes.

La presentació d’al·legacions es deurà fer de la següent manera:
– Presentació per escrit a través de registre oficial en l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana.
– Presentació via telemàtica, per correu electrònic a epsar_obras@gva.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia