Primer va ser un concert homenatge a tots els membres que han estat i/o continuen al Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) durant aquests 50 anys, després un homenatge als directors i alcaldes d’aquesta mateixa etapa i ara un concert inèdit amb José María Requena Camacho (Reke), acompanyat de l’Orquestra Simfònica del centre.

I és que el Centre Artístic Musical de Bétera està portant a terme una sèrie de concerts especials, enfocats de cara al seu 50 aniversari. Així, aquest passat dissabte, 23 de març, es va realitzar l’últim concert anteriorment citat. En aquest acte es van poder escoltar cançons populars de la història del rock i pop d’artistes tan coneguts com Whitney Houston, Bon JoviQueenTino Casal o Mecano, entre molts altres.

Aquest concert va estar dirigit pel director de l’orquestra, Jose Antonio Cavero Garcia, al costat de Reke, vocalista natural de Cartagena que va participar l’any 2008 a Operación Triunfo (O.T.) i ara compta amb un projecte sota el nom de ‘Reke Sinfónico‘, cantant temes amb orquestres simfòniques. Abans, d’O.T. aquest també havia format part de l’orquestra Monterrey, actuat en el musical Grease i en el duet Baila conmigo.

Quant al Centre Artístic Musical de Bétera, aquest continuarà amb els actes emmarcats dins l’aniversari al llarg d’aquests mesos. Així, està previst que en un altre concert es farà un homenatge als socis del CAMB.

Però abans d’aquest altre homenatge, s’han preparat dos actes importants dins també del 50 aniversari per al mes d’abril. Es tracta del musical Los Invisibles. Los niños del tiempo’ amb els xiquets de l’escola, el cor i la banda i el concert de la Missa de Rèquiem de Mozart on intervindrà el cor i la banda.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia