kochen

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Bétera oferirà el curs de Manipulador d’Aliments. Aquest curs tindrà lloc aquest pròxim dimecres, 27 de març. La formació es portarà a terme en l’edifici municipal casa Nebot, carrer Estació, 5.

El curs tindrà una duració de tres hores, amb horari de 16:30h a 19:30 hores.

Aquesta formació capacita per a optar a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera en el telèfon 961 698 714 o a través del correu adl@betera.es.

En un curs de manipulador d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, molt més en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació. Així mateix, és important tindre clar els protocols d’higiene adequats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia