El passat cap de setmana, les cinc comissions falleres de Bétera van dur a terme la tradicional ‘Apuntà’ en els seus casals.

Segons un comunicat enviat a betera.com per la Falla de L´Albereda, la seua ‘Apuntà’, celebrada diumenge passat, 24 de març, va ser tot un èxit. Durant tot el matí desenes de famílies es van acostar per a informar-se i compartir aquest dia faller amb la comissió, gaudint dels seus parcs infantils, una boníssima paella i el llançament de petards i bombetas per part dels més xicotets. Tot això, va ser amenitzat per la seua xaranga “Xe la tropa” la qual ha conclòs un gran exercici faller. D’aquesta manera, aquesta xaranga s’han guanyat la renovació, perquè la comunió entre aquesta jove xaranga i la comissió ha sigut espectacular.

Després de tancar el recompte dels nous fallers, els seus directius  ens informen que la comissió ha crescut en més d’un 50% passant els 120 fallers entre majors i infantils. El seu president ens mostra la seua alegria i satisfacció, i ens indica que: “aquest gran creixement, és degut a l’exercici faller que han realitzat gràcies al treball de tota la comissió”. Així mateix, ens recorda que “encara queden uns dies perquè qualsevol veí contacte amb la falla a través de les seues xarxes socials (Instagram: @falla_albereda o Facebook: Falla L’Albereda) per a apuntar-se”.

Aquesta Jove Falla ha aconseguit crear una falla entorn de les famílies, la qual cosa els ha portat a aquest excel·lent creixement. Com les falles mai paren, ens informen que després de la ‘apuntà’ ja estan treballant en les seues pròximes festes: fira d’Abril, Nit Hippy, Sant Joan, Festa de l’aigua, etc…

Durant tota aquesta setmana us oferirem cada dia un balanç de la ‘Apuntà’ realitzada per cada comissió fallera de Bétera a Betera.com pel següent ordre, corresponent a l’ordre pel qual ens han anat informant: Falla l’Albereda (el present article), Falla Gran Via de l’Est, Falla La Barraca, Falla Gran Via del Sud i Falla Carraixet.

Adjuntem les estadística oferides per la Falla l’Albereda sobre els membres de la comissió:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia