(EFE) Un legionari de 22 anys i natural de Palma de Mallorca que participava en uns exercicis d’ensinistrament amb foc real en un camp de maniobres de la localitat alacantina d’Agost va morir aquest dilluns per un tret.

Fonts del Comandament d’Operacions Especials (MOE), amb seu a Alacant, van informar que el succés ocorria ahir dilluns a la vesprada sobre les 18.20 hores i que, probablement, el tret el va rebre “de rebot” el legionari, Alejandro Jiménez Cruz, amb base en Viator (Almeria).

La Guàrdia Civil ha obert una investigació, no obstant això, per a esclarir l’ocorregut.

El legionari, solter, es trobava en el compromís inicial, després d’incorporar-se a la unitat al novembre de 2018, i va rebre un tret del calibre 5,56 mil·límetres d’un fusell HK durant una eixida Alfa de la companyia.

Segons les mateixes fonts, el projectil li va entrar per l’axil·la ja que portava posat el jupetí antifragments.

El Terç “Don Joan d’Àustria” 3r de la Legió, a la qual pertany la víctima mortal, es troba desplegat en la base “Álvarez de Sotomayor” en la localitat d’Almeria de Viator.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia