Aquests dies, Bétera està acollint la III Edició del Concurs de Curtmetratges del Pla Municipal de Prevenció de l’Absentisme Escolar.

Aquest concurs vol cridar l’atenció dels nostres estudiants, les seues famílies i el veïnat en general, respecte de la importància de participar de l’Educació Bàsica per a la formació personal i social.

També vol donar oportunitat a l’alumnat de ESO d’experimentar amb el llenguatge de les imatges com a mitjà de comunicació social i artístic.

Aquesta iniciativa està oberta al públic fins a completar aforament i també és totalment gratuïta. Aquest concurs es portarà a terme durant dues jornades. La primera d’elles va tindre lloc aquest dimarts, 26 de març, a l’auditori de la Casa de Cultura. Hui dimecres serà el moment per a la segona i última jornada. Al voltant de les 18.00 hores s’inicia l’acte, amb la projecció dels curts participants.

Ahir va ser el torn per a la projecció de: ‘Anem!’, ‘La lección’, ‘No quiero ir al colegio’, ‘Yo también quiero’ y ‘No te escaquees de tu cuento’. Posteriorment, es va realitzar la votació del públic. Hui serà el torn per a les projeccions de: ‘Queremos un mundo diferente’, ‘School game’, ‘Todo cambia’, ‘Vigila tus pasos’ y ‘¿Tu qué harías?’.

Els centres educatius participants són els següents: IES Les Alfàbegues / C. Marqués de Dos Aguas / C. Nuestra Señora del Carmen.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia