Els usuaris de la Casa de Cultura de Bétera (Palauet) ja tenen una xarxa wifi amb accés a Internet d’alta velocitat, tal com l’estaven demandant. I és que els nostres majors també naveguen per la xarxa amb les seues tauletes i telèfons mòbils i havien sol·licitat poder accedir a la xarxa des de la llar dels jubilats. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Bétera s’ha treballat en les últimes setmanes per a oferir-los aquest servei.

Aquesta connexió era necessària no solament per als jubilats i jubilades, sinó també per a ser utilitzada en els nombrosos actes que se celebren a l’auditori de la Casa de la Cultura.

D’aquesta forma, la regidoria de Noves Tecnologies en col·laboració amb l’àrea de Drets Socials ha decidit implantar una xarxa wifi amb dos punts d’accés, un situat en la cafeteria del centre i un altre al mateix saló d’actes.

Ara, hi ha dos serveis disponibles: wifi exterior públic, que funciona en zones d’accés lliure de la cafeteria i zona d’oci de l’edifici i la seua amplada de banda per usuari es limita a 4 MB, i wifi interior privat, instal·lat en zones interiors de l’edifici per a interés municipal.

Aquests serveis no tenen limitació individual d’amplada de banda i el seu horari és el que determine el mateix Ajuntament de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia