El passat diumenge, 24 de març, també va ser el torn per a la celebració de la tradicional ‘Apuntà’ de la Falla Gran Via de l’Est. Segons hem pogut saber per part del President d’aquesta comissió, Miguel Lucio Pérez, la jornada també va ser exitosa per a aquesta falla amb 32 noves altes. Ara, són uns 250 fallers i falleres aproximadament, entre grans i infantils.

La jornada començava al voltant de les 11.00 hores. El casal d’aquesta comissió obria les seues portes perquè qui ho desitjara passara per allí a apuntar-se. En definitiva va ser una ‘apuntà’ marcada per la germanor on no va faltar els unflables per als més menuts i Paelles per a tots els assistents.

A més a més, aquest acte també va servir perquè Miguel Lucio revalidara el seu càrrec com a president, després de les votacions realitzades aquest mateix dia. D’aquesta manera, la comissió torna a depositar la confiança en el treball d’aquest.

Ara, la Falla Gran Via de l’Est s’endinsa cap als seus 51 anys, després d’haver celebrat en aquest 2019 el seu 50 aniversari. Un aniversari que s’ha celebrat d’una manera molt especial amb actes com la presentació dels seus 50 anys o la confecció d’un llibret de Falles enfocat també a aquest aniversari.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia