El passat diumenge, 24 de març, la urbanització de Torre en Conill de Bétera va acollir un concurs de paelles. Aquesta jornada va estar organitzada pel partit Torre en Conill, servint com a presentació d’aquesta nova formació política (presidida per Manuel Chover) hereva de l’antic CUBE i enfocada més en treballar per les necessitats de la citada urbanització. Cal mencionar que, fa uns mesos, aquest partit ja va realitzar dues convocatòries més les quals van veure’s entelades pel mal oratge. Per aquest motiu, i de cara al bon oratge, van decidir realitzar aquesta tercera convocatòria amb la finalitat també de portar a terme una jornada de germanor i convivència entre tots els veïns i veïnes de la zona. Allí, els residents de la zona van tindre l’oportunitat de ser escoltats i de transmetre les seues necessitats.

Finalment, l’oratge sí que va voler acompanyar en aquesta tercera convocatòria i els veïns i veïnes de la zona van poder disfrutar d’una gran jornada. Sent el punt de trobada el carrer Penyal d’Ifac, allí es van congregar unes 400 persones, segons ens indica la portaveu del partit Gloria Campomanes.

Doncs, d’una banda estava la participació de la gent fent paelles, sent l’organització la que aportava l’arròs, la sal i la llenya, i d’altra banda la d’aquella que podia encarregar la seua ració. D’aquesta manera, Gloria Campomanes, explica que hi havia 27 paelles, cadascuna amb el seu grup d’amics i veïns, i unes 40 racions reservades.

En aquest sentit, des del partit han qualificat la jornada d’exitosa. Segons la mateixa Gloria, “ha quedat clar que els veïns i veïnes de Torre en Conill vol que el Partit Torre en Conill estiga en l’Ajuntament, sent la veu d’aquesta urbanització. I és que aquest partit no lluita per una ideologia o altra, sinó que el seu objectiu és treballar pels veïns i veïnes d’aquesta zona i perquè aquests tinguen els serveis que es mereixen”.

Una altra mostra de l’èxit de la jornada hi han sigut els missatges d’enhorabona que hi han rebut els membres del partit, a través de diverses vies, tal com menciona Gloria Campomanes.

Així mateix, Gloria ha destacat amb satisfacció la mostra de civisme per part de totes i tots, ja que una vegada finalitzada aquesta celebració tot va quedar ben net i tots van recollir tot el que hi havia per allí.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia