Eren al voltant de les 10.00 hores del passat diumenge, 24 de març, quan el recinte del Casal de la Falla La Barraca acollia la celebració de la seua ‘apuntà’. Aquesta jornada també va resultar exitosa per a la comissió, donat que el seu nombre de membres s’ha incrementat. Quan l’equip de betera.com va entrevistar els seus màxims representants 2109 per a la presentació fallera de cara a les festes josefines del present exercici eren 46 membres infantils i 143 membres majors, en total 189 membres. Ara, després del diumenge passat són 48 a la comissió infantil i 177 membres a la comissió gran, passant a ser 225 falleres i fallers en total, segons ens confirma el President d’aquesta falla, Francisco Miguel Sandiego i Campos. No obstant això, qui ho desitge encara pot apuntar-se.

Per a celebrar la jornada, aquesta falla també va comptar amb unflables i Pinta Cares per part d’Espectacles Durma. Així mateix, a l’hora de dinar hi va haver paelles i una mascletà de ‘xinos‘. En definitiva, una jornada divertida i d’oci tant per a menuts com per a grans.

La Falla La Barraca porta uns 47 anys vigent i, segons la mateixa comissió, va ser creada per als xiquets, però cada any està millorant perquè els joves també gaudisquen cada vegada més i tinguen ganes de participar en totes les activitats que es realitzen durant tot l’any.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia