(EFE) La Policia Nacional ha detingut a sis persones en relació a dues agressions sexuals que s’han produït aquesta setmana a Castelló, dates en les quals se celebra les Festes de la Magdalena.

Segons fonts de la Delegació del Govern, les sis detencions s’han produït després d’identificar a un total de huit persones sospitoses en relació a aquests casos.

Les mateixes fonts no han pogut precisar quin nombre de detinguts es corresponen amb cadascuna de les agressions sexuals.

Una de les agressions s’hauria produït a una menor de 17 anys i hauria sigut comesa durant la matinada d’aquest dimecres, mentre que la segona -no s’ha facilitat l’edat de la víctima- s’hauria comés també coincidint amb la celebració de les festes fundacionals de Castelló.

Ambdós assumptes ja han sigut posats en coneixement de la Fiscalia de Castelló. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha expressat la seua “més enèrgica condemna” davant aquests fets i ha mostrat el seu desig que “tot el pes de la llei” recaiga sobre els agressors. Marco ha assegurat, en un comunicat, que la violència masclista és “una xacra que ens fa una societat pitjor”, i ha mostrat el compromís del consistori amb “la lluita contra la violència contra les dones”.

L’Ajuntament de Castelló ha incorporat enguany com a novetat al Servei d’Assistència Sanitària municipal assistència psicològica 24 hores per a atendre casos de violència de gènere o agressions sexistes durant les festes i oferir així una “resposta integral” a les possibles víctimes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia