La Falla Gran Via del Sud de Bétera, també obria les portes del seu casal el diumenge, 24 de març, per a rebre als fallers i falleres que volien continuar sent d’aquesta comissió i aquells nous que volien apuntar-se per a formar part també d’aquesta.

A partir de les 11.00 hores, donaven inici diverses activitats encapçalades per un parc infantil i música per a amenitzar la jornada. Així mateix, els allí presents van poder disfrutar de dinar i “tardeo”. D’aquesta manera, tots els fallers i els veïns que s’aproximaven al casal van poder gaudir d’un matí i una vesprada divertida.

Segons ens indica el President d’aquesta comissió, Vicente Manuel Miret i González (Rullo), l’Apuntà va ser un complet èxit. De fet, ara són 269 falleres i fallers entre major i infantils.

Aquesta xifra és per a celebrar-la de manera especial, ja que en el pròxim exercici aquesta comissió complirà el seu 40 aniversari.

Així, Rullo es mostra satisfet de veure com va creixent la família de la Falla Gran Via del Sud. I és que ja s’han complit 18 anys des que aquest es convertira en president de la comissió. Amb orgull, també va tindre l’oportunitat de disfrutar del 25 aniversari al capdavant d’aquella comissió de la qual forma part des que tenia 5 anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia