Al llarg d’aquesta setmana hem estat fent balanç de les diferents ‘Apuntaes‘ que van tindre lloc a les diverses comissions falleres de Bétera. Per a tancar aquest especial, toca parlar de la Falla Carraixet. Aquesta, va ser la primera falla de Bétera en celebrar la tradicional ‘Apuntà’. Aquesta tenia lloc el dissabte, 23 de març. A partir de les 10.00 hores hi havia preparats parcs infantils, música per a totes i tots i dinar per als assistents.

Totes les falles han qualificat d’exitosa la seua ‘Apuntà’, ja que en totes les comissions s’han apuntat nous fallers i falleres, tant infantils com majors. Aquesta falla no podria ser menys, donat que també ha vist incrementat el seu nombre de membres. Segons ens comenta el seu president, Valeriano Moreno López, ara són 170 membres. I és que s’han apuntat 34 fallers nous.

Tal com ens explica el mateix Valerianocom és el normal, a una falla quasi tots són famílies que els agrada com ho organitzem i han decidit apuntar-se”.

D’altra banda, també ha indicat que, “la gent jove nova que s’ha apuntat és perquè diu que els hi ha agradat l’ambient i a la nostra joventut hi ha gent molt sana”.

Valeriano, fa més de 27 anys que és faller d’aquesta comissió i ha tingut l’oportunitat de ser President d’aquesta falla per primera vegada, mostrant-se satisfet de tot el suport i col·laboració que hi ha tingut per part de tots els membres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia