Del 10 al 12 de maig es portarà a terme la III edició de la MITIC BIKE by Hyundai Koryio Car Valencia-Javalambre-Alboraya.

Aquesta és una prova avalada per la federació de ciclisme de València. L’esdeveniment consta de 3 etapes amb 290km i 6000m de desnivell positiu acumulat de gran varietat paisatgística, recorrent costa i interior de la comunitat valenciana, de nivell del mar a 2000m de Javalambre per a retornar a les platges d’Alboraia.

Aquesta activitat turistica i esportiva visita 14 municipis i 2 comunitats autònomes entre València, Castelló i Terol.

D’aquesta manera, la prova passarà per diversos municipis del Camp de Túria: Bétera, La Pobla Vallbona, Olocau, Marines i Lliria.

Concretament, per Bétera passarà en les etapes 1 i 3.

La MITIC BIKE by Hyundai Koryio Car Valencia-Javalambre-Alboraya és una de les proves MTB per etapes amb més contrastos paisatgístics i de tipus de terrenys en el panorama del MTB europeu, un cresol d’escenaris en quasi 300k.

Des de l’asfalt de València fins a les dunes de la platja d’Alboraia, passant per les geleres de Javalambre, els boscos argilencs de l’altiplà de les Navas, els prats i rius de la vall del Paradís, el mar de cítrics del Camp del Túria, el caòtic i rocós Barranco del Carraixet o l’ordenat paisatge de l’horta de València… terra, arena, neu, argila… tot en el mateix cap de setmana en 3 etapes, 290k i +6000m.

MITIC BIKE és una travessia amb més de 25 anys d’antiguitat que ara s’orienta per a aquells que veuen en el llevant la ubicació ideal per a preparar la temporada de ciclisme pel seu clima i orografia i que reunisca els serveis, característiques tècniques i mesures de seguretat, que la convertisquen en una experiència inoblidable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia