El Centre Artístic Musical de Bétera va celebrar el passat dissabte el “Festival de Bandes Juvenils”, amb l’actuació de dos primers premis en anteriors edicions del Certamen de Bandes Juvenils de Montcada.

La Casa de la Cultura de Bétera acollia l’actuació de la Banda Juvenil de l’Escola de la S.A.M ‘La unió de Quart de Poblet’, sota la direcció de Francisco Mengual Sanfélix, i de la Banda Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera, sota la direcció de Alfonso Bautista Piquer.

D’altra banda, els concerts del 50 aniversari del Centre Artístic Musical de Bétera continuaran en aquest mes d’abril amb el musical ‘Invisibles. Los niños del tiempo’, el 26 i 27 d’abril. En aquest concert especial actuaran els xiquets de l’escola, el cor i la banda. Posteriorment, tindrà lloc el concert de la Missa de Rèquiem de Mozart on intervindrà el cor i la banda.

Les entrades per al musical Invisibles. Los niños del tiempo’ es ficaran a la venda aquest dilluns, 1 d’abril. Les entrades es podran adquirir en les instal·lacions del Centre Artístic Musical de Bétera, en el departament de secretaria (Carrer de la Casa de Cultura, 2). L’horari de venda és de 16.00 a 21.00 hores. El text d’aquesta obra, producció del Centre Artístic Musical de Bétera, és de Begoña Tena i la música de Luis Serrano Alarcón.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia