La setmana passada, Bétera acollia la III Edició del Concurs de Curtmetratges del Pla Municipal de Prevenció de l’Absentisme Escolar.

Aquest concurs vol cridar l’atenció dels nostres estudiants, les seues famílies i el veïnat en general, respecte de la importància de participar de l’Educació Bàsica per a la formació personal i social.

També vol donar oportunitat a l’alumnat de ESO d’experimentar amb el llenguatge de les imatges com a mitjà de comunicació social i artístic. Els centres educatius participants han sigut els següents: IES Les Alfàbegues / C. Marqués de Dos Aguas / C. Nuestra Señora del Carmen.

Aquest concurs es portava a terme durant dues jornades. La primera d’elles tenia lloc aquest dimarts, 26 de març, a l’auditori de la Casa de Cultura. Dimecres, 27 de març, era el moment per a la segona i última jornada. Al voltant de les 18.00 hores s’iniciava cada acte, amb la projecció dels curts participants. Finalment, dijous 28 de març, era el torn per a l’entrega dels premis als curts guanyadors. Cal mencionar que, durant les diferents jornades, el públic assistent podia efectuar la seua votació. Doncs, aquesta iniciativa estava oberta al públic, de manera totalment gratuïta.

El primer dia va ser el torn per a la projecció de: ‘Anem!’, ‘La lección’, ‘No quiero ir al colegio’, ‘Yo también quiero’ y ‘No te escaquees de tu cuento’. Posteriorment, es va realitzar la votació del públic. El segon dia era el torn per a les projeccions de: ‘Queremos un mundo diferente’, ‘School game’, ‘Todo cambia’, ‘Vigila tus pasos’ y ‘¿Tu qué harías?’.

Els premiats han sigut el següents:

  • “La lección”, primer premi categoria primer cicle per als alumnes de 1r ESO del col·legi Marqués de Dos Aguas.
  • “Yo también quiero”, segon premi categoria primer cicle per als alumnes de 1r ESO de l’IES Les Alfàbegues.
  • “¿Y tu que harías?”, primer premi categoria segon cicle per als alumnes de 4t ESO del col·legi Nuestra Señora del Carmen.
  • “School Game”,  segon premi categoria segon cicle per als alumnes de 4t ESO del col·legi Nuestra Señora del Carmen.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia