Un any més, Bétera estarà present a la Fira de les Comarques.

Aquest esdeveniment té lloc cada any a la Plaça de Bous de València. Enguany es celebrarà el pròxim cap de setmana, del 5 al 7 d’abril. La finalitat d’aquesta iniciativa és promocionar tots els recursos turístics del municipi.

La fira que organitza la Diputació de València vol ser un aparador turístic per als pobles de les comarques valencianes.

La Fira de les Comarques comptarà amb un bon nombre de casetes de destinació turística en l’esplanada de la citada Plaça de Bous de València, distribuïdes en grans espais comarcals, i amb diversos expositors d’empreses turístiques a l’interior del recinte. En la fira també participen, a banda d’ Ajuntaments, un consorci de municipis, una associació de municipis i mancomunitats de les comarques de València. La iniciativa està destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians.

Com a reclam turístic de Betera, Xavier de Bétera, al costat de Marisé de Montolivet, Voro de Paterna, els alumnes de l’escola municipal de cant valencià i l’acompanyament musical de Xé que burrà, actuaran el dissabte a les 19.00 hores.

Aquests, cantaran sobre temes triats pel públic. Qui desitge que els canten, sols tenen que passar per l’estand de Bétera i provar sort dipositant la seua papereta.

Així mateix, el dissabte al matí, enfront del estand de la localitat, sòferirà una demostració de com es vesteixen i engalanen les Alfàbegues de la nostra població per a eixir a la rodà del 15 d’agost, a càrrec de Mari Carretero i Paula Asensi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia