Borja Martínez, jove veí de la localitat de Serra presentarà el divendres 5 d’abril el seu primer llibre titulat “Relevium” al seu municipi.

Aquest jove de 20 anys va nàixer en la citada localitat de la comarca del Camp de Túria d’uns 3.100 habitants i ja, des de xicotet, li ha al·lucinat el teatre i tot el que tinguera a veure amb les arts escèniques. D’aquesta manera, als 7 anys va actuar a l’escola municipal de teatre de Serra per primera vegada. No obstant això, la música també es va creuar en el seu camí, ingressant en l’especialitat de clarinet en la banda de música del seu poble, La primitiva de Serra. Així, als 15 anys va començar els seus estudis en el conservatori professional de Montcada. A més a més, va estudiar en l’Institut Les Alfàbegues de Bétera i després, donat el seu amor per l’art, va estudiar batxillerat d’arts escèniques en l’institut Lluís Víes de València. En aquesta època, les coses per a ell anaven a donar un gir de 180° perquè s’aniria a Madrid ja que li havien admés en una de les millors escoles per a actors.

Actualment es troba centrat en el seu llibre i en molts altres projectes culturals als quals s’enfrontarà perquè pròximament presentarà una versió actualitzada de Jesucrist Superestar, una obra que agrada molt i és ben coneguda entre la població.

Relevium“, el seu primer llibre dels tres que seran llançats, és una trilogia gens usual, fresca i juvenil que intentarà que oblidem els problemes que tenim perquè tots són superables, com diu la sinopsi d’aquest llibre:

“És aquesta bogeria que amb aquest llibre ens va permetre tindre una altra visió més fresca de la cruel realitat que ens envolta al mateix temps que riure’ns d’aqueixa mateixa realitat, dels nostres problemes, que clarament són superables, del nostre entorn, del nostre passat, del nostre present i fins i tot, de l’imprevisible futur i que a més ens farà́ més suportables aquests infaustos dies gràcies al seu llenguatge despreocupadament juvenil i violentament innovador encara que ple d’un missatge universalment recognoscible; llenguatge que ens tocarà en el més íntim del nostre ànim, sense que per a això importe l’edat, la posició que ocupem o els somnis que tinguem; temes com l’amor, en el més complex sentit de la paraula, i les seues tensions, el desengany davant aquesta realitat, que per a bé o per a mal, ens ha tocat viure i el joc, la diversió i un toc de bogeria són les peces d’un complex trencaclosques, que quan aconseguim construir-ho, ens omplirà de positivisme al mateix temps que ens ajudarà a sobreviure i gaudir del moment present.”

Borja Martínez estarà presentant el seu llibre i signant exemplars el pròxim 5 d’abril a les 20.00 hores a la casa de la cultura de Serra, el seu poble natal. A més a més, el seu llibre estarà disponible a la venda a un preu reduït.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia