L’Ajuntament de Bétera va aprovar en el passat ple del mes d’abril dues mocions. Aquestes van ser aprovades per unanimitat. La primera d’elles feia referència a l’adhesió a la candidatura de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana als Premis Princesa d’Astúries.

Segons les dades, el 50% de les associacions musicals espanyoles es troben en la Comunitat Valenciana, les quals reunixen 40.000 músics en 547 associacions i escoles de música, la qual cosa suposa un total de 60.000 estudiants i 200.000 membres en total.

D’altra banda, Ciutadans va presentar una moció, en la qual se sol·licita l’estudi i condicionament adequat de l’asfaltat dels denominats “cul de sacs” a Mas Camarena.

A continuació, adjuntem un vídeo resum de les mocions:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia