Diumenge que ve, 7 d’abril, els socorristes del Club Natació SOS Bétera competiran en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories Juvenil, Júnior i Absolut. Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà en la Piscina Municipal del Pavelló Esperanza Lag d’Elx (Alacant). La competició està organitzada per la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana.

Els 24 socorristes del Club de Natació SOS Bétera (9 xics i 15 xiques) tenen grans il·lusions posades en aquest campionat, ja que parteixen amb moltes possibilitats de collir èxits i aconseguir les medalles autonòmiques.

Des del CN SOS Bétera animen a tota la població a conéixer el seu esport, i a informar-se per a integrar-se en el Club i poder participar en les futures competicions que es convoquen.

La competició es dividirà en sessió de matí i vesprada. El calfament del matí començarà a les 09.00 hores, per a donar començament la competició a les 10.00 hores. Després a la vesprada, el calfament donarà va iniciar a les 16.00 hores per a començar a les 16.30 hores la competició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia