Aquest diumenge, 7 d’abril, es durà a terme una volta amb bici a Mas Camarena-Torre en Conill. Aquesta volta està organitzada pel partit Mas Camarena i el Partit Torre en Conill, amb la finalitat que els veïns i veïnes d’aquesta zona els conega una mica més alhora que participen en una activitat lúdic-esportiva per a tota la família i passar unes hores divertides i entretingudes de confraternitat veïnal. Des de l’organització s’informa que no és una carrera, és una marxa per a disfrutar, còmoda, tranquil·la i fàcil de realitzar.

Les inscripcions es poden realitzar en el Restaurant Baltasar i en el  Quiosc del Centre Comercial de Mas Camarena, a casa Rebirongo de Torre en Conill, per email en info@partidomascamarena.com / info@torreenconill.org en el telèfon 605 67 75 57 i el mateix dia de la volta, mitja hora abans de l’eixida, en l’aparcament del Centre Comercial de Mas Camarena i en la Plaça Verdúm de Torre en Conill.

Cada participant haurà d’abonar 2 euros que li donaran dret a rebre el dorsal (necessari per a poder participar en el sorteig de diversos premis en finalitzar la volta) i una bossa-motxilla amb un botellí d’aigua, un paquet de llepolies, un xiulet (que usaran durant el recorregut en senyal de protesta per l’abandó que, segons ells indiquen, pateixen quant a inversions per part de l’actual govern municipal de Bétera) i una modesta picadeta amb refrescos i cervesses en arribar a la meta.

L’eixida serà a les 10.45 hores des del centre comercial de Mas Camarena i a les 11.30 hores des de la Plaça Verdu, de Torre en Conill (per als quals porten xiquets xicotets i/o no s’hagen desplaçat fins a Mas Camarena).

Quant a l’arribada, aquesta està prevista que siga entre les 12.30 i les 12.45 hores en la Plaça Verdum de Torre en Conill.

Allí, mentre es reposen forces, es procedirà a l’elecció per una mà innocent dels números premiats en el sorteig.

Els premis a sortejar, en finalitzar la volta, seran els següents:

  • 3 Vals de 50 € per a gastar en els establiments del Centre Comercial de Més Camarena.
  • 1 Paleta de pernil d’Aragó.
  • 1 Formatge.
  • 1 Altaveu bluetooth.
  • Així mateix, s’entregarà una medalla commemorativa a cada xiqueta i/o xiquet participant.

El recorregut a realitzar serà l’assenyalat en el següent mapa, encara que podria haver-hi alguna modificació si la policia municipal ho considerara necessari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia