L’Albereda de Bétera acollirà el pròxim diumenge, 07 d’abril, l’obra de teatre de carrer en clau de clown nomenada ‘Click’.

L’actuació donarà inici a les 12.00 hores.

Sinòpsi:

Gàrgara García i Precari Margarito arriben amb l’estudi fotogràfic ambulant. Estan d’aniversari, són ja 100 anys des que el famós fotògraf Gargallo fundara “García Fotografía”. Per a honrar la memòria de iaio Gargallo” estan complaguts en una història de la seua història i una imatge d’algú del públic, transformant aquest anhel en una gesta d’emocions i situacions dispars.

En definitiva, Click és un espectacle de carrer comptat en clau de clown, destinat per a tota la família.

Els intèrprets d’aquesta obra és la companyia ‘Ameba Teatre’.

‘Ameba teatre’ és una companyia establida a la localitat valenciana d’Anna dedicada primordialment al teatre de carrer i els contacontes teatrals.

Aquesta agrupació es va fundar l’any 2009 sota el nom de “Col·lectiu Ameba”. Inicialment es constitueix com un grup amb especial interés a conjuminar l’animació de carrer amb diferents iniciatives socials.

A partir de l’any 2014 ja com a Ameba teatre i sota el timó d’Ana González (València) i Luciano Murabito (l’Argentina) comença una labor d’investigació i creació centrada en el teatre de carrer i els *cuentacuentos teatrals, sent la mirada *clown i el joc les eines essencials de construcció.

Com a associació cultural manté un compromís social que li porta a buscar línies d’acció que siguen punts d’unió entre els resultats artístics i en pro de la comunitat. Així troben en la seua història de vida a part de l’estrictament teatral, el “Centre Cultural Ameba”, el projecte de gènere “Dóna’t temps” o l’actual “Ameba Conte”.

Alguns de les seues finalitats culturals i socials es basen en:

  • la investigació i experimentació artística.
  • la promoció i difusió cultural des de les arts escèniques.
  • la creació de presentacions que involucren a la comunitat.
  • l’impuls d’un treball en xarxa que coopere des de les arts escèniques amb entitats immerses en el camp de l’acció social.
  • la contribució des de les arts escèniques a l’educació en valors
  • servir de plataforma per al treball i professionalització de l’artista, entre altres.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia