Dins del Ple Ordinari d’abril, celebrat el passat dilluns, es van realitzar diversos precs i preguntes. Entre aquests, va destacar el torn de Elia Verdevio (PP). La portaveu Popular va centrar la seua intervenció durant el torn de precs i preguntes en la situació actual de l’aigua a Bétera.

Cal recordar que, fa un temps, l’Equip de Govern municipal va informar a la ciutadania de l’alt nivel de nitrats de l’aigua de la localitat i recomanava beure aigua embotellada, indicant que no era apta per als nadons, embarassades i els preparats d’aliments infantils.

El nivell de nitrats a l’aigua continua estant per damunt de la mitja permesa. Segons va explicar la regidora municipal encarregada d’aquesta àrea, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), el rendiment de la xarxa del casc urbà està al voltant del 40%.

En aquest sentit, Elia Verdevio va demanar solucions efectives, tot i que Cristina Ballesteros va insistir en què és un problema de tots que ja existia abans de la present legislatura.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les diverses intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia