La Penya de coets ‘Vol lliure‘ de Bétera va convocar fa uns mesos el quart concurs de dibuix “Les Alfàbegues i els Coets a Bétera“.
Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, les Obreres i Majorals 2019, Cajamar i Coabe.

La finalitat d’aquest certamen és incentivar la participació dels mes menuts en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l´estima per les nostres senyes de identitat. La temàtica de la convocatòria són les Alfàbegues i els coets a la localitat, així com totes aquelles manifestacions festives on estan presents com a principals protagonistes. En aquest sentit, cal que continguen aquests dos elements de l’esmentada temàtica.

El concurs va dirigit a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1er i 2on de Primaria; 3er i 4rt de Primaria; 5é i 6é de Primaria.

Els premis per categoria son els segúents, tots ells xeques canjeables en els comerços de Bétera:

  • 1er PREMI……………………………………….100 euros
  • 2on PREMI……………………………………….. 50 euros
  • 3er PREMI………………………………………….25 euros

Els treballs que es presenten deuran ser inèdits i originals. No seran vàlids aquells que ja s’hi hagen presentat a altres certàmens i, per descomptat, tampoc es permet cap plagi o copia (siga parcial o completa) d’obres d’altres persones.
Els dibuixos seran presentats en format Din-A 4 i es pot utilitzar qualsevol material i tècnica (retoladors, aquarel·la…).
En el revers de les obres deurà anar el nom i cognom del participant, edat, curs i col·legi al qual pertany.
La data límit per a entregar els treballs participants en el concurs serà el pròxim 29 d’abril de 2019.
El jurat encarregat de decidir els guanyadors estarà format per membres de ‘Vol Lliure’, Obreres i Majorals 2019, membres de l’Ajuntament de Bétera i un expert en art.
La data i lloc del lliurament dels guardons seran publicats a la pàgina web i el Facebook d’aquesta penya. Els guanyadors seran notificats amb antelació de l’hora i lloc de l’acte.

El Cartell de 2019 és el dibuix de un dels guanyadors de l´Edició de 2018, Yago Taboada Redondo.

Les bases completes es poden consultar en el següent enllaç: bases concurso els coets a Bétera 2019

Imprimir article
Comenta aquesta notícia