El sindicat CSIF ha demanat per escrit, tant a Conselleria de Sanitat com a la d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que informen de la gestió posada en marxa i horaris de l’autobús que ha d’enllaçar València amb l’hospital Doctor Moliner, en el terme de Serra. La central sindical explica que ha passat un any des que Les Corts el va aprovar i no hi ha hagut novetats.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) recalca en els seus escrits que “fa un any es va aprovar en Les Corts Valencianes, per unanimitat de tots els partits polítics, la Proposició No de Llei (PNL) sobre la posada en marxa d’un servei d’autobús des de València a l’hospital Doctor Moliner”. Després, el 27 de juliol de 2018, el Diari Oficial de la Generalitat va publicar el projecte de servei públic de transport CV-103, que contemplava la posada en marxa de la nova línia, amb cinc expedicions diàries per sentit i amb eixida de l’estació des de València en l’estació d’Entroncament.

CSIF denuncia que “des de la citada data de juliol no sabem res més i desconeixem com van els tràmits, terminis i posada en marxa de l’autobús, necessari per a usuaris, treballadors i pacients”. La central explica que cada dia acudeixen centenars de professionals, pacients i familiars de pacients al recinte, i que l’únic transport públic consisteix en un autobús que sale tres vegades al dia de l’estació de metro de Bétera.

La central sindical va dur a terme l’any passat una campanya de recollida de signatures que va aconseguir més de 8.300 suports per a reivindicar la recuperació de la línia de transport gratuït. El sindicat també va contactar amb els diferents grups polítics en Les Corts per a explicar-los la necessitat de recuperar aquest servei i els advertia de la dificultat actual d’accés al recinte per a familiars de malalts, pacients que acudeixen a rehabilitació, treballadors o estudiants que assisteixen a formar-se. Després, es va aprovar la PNL, sense que fins hui, i malgrat aqueix mandat de les Corts, s’haja recuperat el servei.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia