L’Escola de Ball Stardanze de Sant Antoni de Benaixeve està d’enhorabona. I és que alumnes d’aquesta escola (residents a Bétera/Torre en Conill) van participar el passat 30 de març en el Concurs de Ball Nacional ‘viu el teu somni’ d’Àvila, aconseguint classificar-se en les categories de Showdance, Estil Lliure i Contemporani. Aquests èxits es van dur a terme tant a nivell individual com grupal, aconseguint primers, segons i tercers premis.

Ara caldrà esperar-se a la final, la qual serà a nivell europeu a Roma el mes de juliol.

Cal comentar que aquestes alumnes ja han sigut campiones a nivell nacional i han obtingut diversos premis a nivell mundial en diferents concursos de ball. Entre ells, cal destacar els concursos ‘La Pointe’, ‘Danse World Cup’ i ‘Ana Prode’.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia