La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera compta enguany amb 5 corresponsals juvenils. Aquests atendran el Punt d’Informació mòbil que s’instal·le una vegada per setmana en els centres educatius. Des d’allí, s’oferirà a l’alumnat tot tipus d’informació d’utilitat per a ells, així com projectes, activitats i accions impulsades per la regidoria.

Els 5 corresponsals juvenils, 3 de l’IES Les Alfàbegues i 2 del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas, són joves estudiants voluntaris, que aporten idees i a més ajuden a la difusió de les accions entre els seus companys. Ells són la peça clau d’aquesta iniciativa. Doncs, tal com informen des de l’àrea de Joventut, “acosten la informació juvenil als joves usuaris i proporcionen al tècnic o auxiliar de joventut la informació que generen els propis joves, en els diferents instituts”.

Els joves corresponsals atendran una vegada a la setmana aquests estands en l’hora del seu descans i serà des d’allí des d’on proporcionaran a l’alumnat dels centres educatius informació d’utilitat per a ells i elles, així com projectes, activitats i accions impulsades per la regidoria de Joventut. “La idea sorgeix de la necessitat de fer arribar les campanyes, accions i projectes de la regidoria d’una forma més efectiva, clara i senzilla als joves. Pensem que de jove a jove el missatge serà transmés d’una manera més pròxima”, expliquen des del departament.

A més a més, aquests joves seran els encarregats de repartir els fullets informatius, la cartelleria, llibretes, bolígrafs i tot tipus de material de la regidoria de Joventut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia