Dissabte 6 d’abril tingué lloc a Bétera la presentació de la candidatura a les pròximes eleccions locals que encapçalarà l’actual alcaldessa del municipi, Cristina Alemany.

El col·lectiu de Compromís per Bétera comptà amb el suport de Joan Baldoví, cap de llista per València en les eleccions estatals del 28 d’abril i també amb altres càrrecs com els diputats, Juan Ponce i Paco García. L’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent García i els alcaldables de la coalició a la comarca, també assistiren per a donar suport a Cristina Alemany i a la resta de membres de la llista.

El Saló ple de gom a gom pogué escoltar, en primer lloc, les paraules que Joan Baldoví dirigí als assistents i incidí, sobretot, en la necessitat de continuar tenint una veu valenciana al Congrés i en la necessitat, també, de tenir grup parlamentari propi que vetle veritablement pels interessos dels valencians i de les valencianes, com han estat fent fins ara els 4 diputats a Madrid.

Per la seua part, Cristina Alemany, destacà les polítiques socials que s’estan aplicant des que Compromís està al govern local, la prudència com a criteri econòmic i que ha suposat el pagament de tot el deute que tenia el municipi. “Un govern municipal encapçalat per Compromís assegura modernitat, sostenibilitat, honestedat, gestió eficaç…estem farts d’escoltar que la dreta gestiona millor l’esquerra”, afirmà Alemany.

També ressaltà que les polítiques socials queden assegurades amb un un govern municipal encapçalat per Compromís i que ningú pot assegura que es mantindran com a prioritat, si el govern està encapçalat per altres partits de l’àmbit local.

Alemany posà èmfasi en diferents xifres, com el deute 0, la liquiditat de

 l’Ajuntament, la inversió en àrees de carácter social i el gran nombre de subvencions rebudes al llarg de la present legislatura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia